Életmód / Egyéb · 2022.09.16.

Éles József és társai ismét segítettek

Éles József nem csak világklasszis kézilabdázó volt, de már sokszor bebizonyította, hogy ha segíteni kell, akkor is az élre áll.

Legalább 30 éve a veszprémi állatkertben egy medvebocs élelmezését segítette játékosként. Klubvezetőként is megtartotta adakozó kedvét.
A Fejér-B.Á.L Veszprém férfi-kézilabdacsapatának nevében már másodszor járt kisebb küldöttség a Veszprém Városi Hátrányos Helyzetű Fiatalokért Egyesület süteményvásárán. Szatmári Bence, Seregi Mátyás, Konkoly Csaba vezetőedző és Kristóf Mátyás csapatkapitány – a képen – adta át a klub anyagi segítségét Molnár Roland elnöknek, ahogy ezt már tavaly is tették.
– Az elnök úr és az egyesülete 15 éve nemes célokat valósít meg az adománygyűjtéssel, amihez mi is nagyon szívesen csatlakoztunk már tavaly is – mondta Éles József. – Molnár Roland és az egyesület tagjainak fáradhatatlan munkájával évente több alkalommal nagyon sok fiatal jut anyagi és tárgyi támogatáshoz. Láttam, olvastam, hogy a város is elismerte munkásságukat. Idén ez a közösség vehette át a Pro Civitate rangos elismerést a Civil Nap alkalmából. Örülünk, hogy mi is segíthetünk.
Molnár Roland megköszönte az ismételt segítséget, és átadta a meghívókat az edzőnek, valamint a játékosoknak a hagyományos novemberi jótékonysági bálra.


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

[fbcomments]