EKF · 2021.06.29.

EKF-workshop: szakmai segítség

Ingyenes EKF-workshopsorozattal segíti a Veszprém–Balaton 2023 szervezete azokat, akik csatlakozni szeretnének az Európa Kulturális Fővárosa programsorozathoz.

A VEB 2023 – Együtt okosabb-workshopsorozat azoknak a vállalkozásoknak, intézményeknek és civil szervezeteknek a segítésére jött létre, amelyek szeretnék saját kulturális, művészeti projektjükkel vagy egyéb programjukkal színesebbé tenni a Veszprém–Balaton 2023 EKF-programsorozatot és szívesen fogadnak egy kis szakmai segítséget.

Az első, július 1-jei, majdnem egész napos eseményen a résztvevők alapvető kommunikációs tippeket kaphatnak a szakértőktől, elsajátíthatják a hiteles digitális jelenlét fortélyait és megismerhetik a környezetbarát rendezvényszervezés fontos részleteit is.


A VEB 2023 EKF célja a workshopsorozattal, hogy a résztvevők naprakész, a gyakorlatban könnyen hasznosítható tudásra tegyenek szert, ami biztosítéka lesz az általuk szervezett programok magas minőségének is.

Ennek érdekében az EKF szakemberei mellett valamennyi workshopon részt vesznek ismert rendezvények vezetői is előadóként. Az első workshop vendégelőadója Dominus Ákos, a Sziget Fesztivál fenntarthatósági menedzsere lesz.

További információ és jelentkezés a workshopra itt.

Fotó: veszprembalaton2023.hu

Kép forrása: BALINT KOVACS

[fbcomments]