Közérzet / Kultúra · 2021.03.08.

EKF – Online pályázati tájékoztatót és fogadóórát tart a Veszprém–Balaton 2023 Zrt.

A nagy érdeklődésre számot tartó pályázati felhívásaikkal kapcsolatban március 10-én, szerdán 15.30 és 17 óra között online pályázati tájékoztató fórumot tart a VeszprémBalaton 2023 Zrt.

Az online eseményen Mihályi Patrícia, a Veszprém-Balaton Zrt. pályázati és forrástermelési koordinátora tart összefoglaló tájékoztatót, és válaszol a felmerülő kérdésekre is.


Első körben a 2021. október 31-éig megvalósuló projektekkel pályázhatnak azok a szereplők, akik az Európa Kulturális Fővárosa 2023 programhoz már csatlakozott településeken terveznek kulturális-művészeti programot megvalósítani. A pályázatok beadása és elbírálása folyamatos, a pályázati rendszer a tavasz folyamán további kategóriákkal bővül.

A tájékoztatóról bővebb információ és a csatlakozás részletei ezen a linken érhetők el.

Szintén a pályázati felhívással kapcsolatos kérdésekre válaszolnak majd a VeszprémBalaton 2023 Zrt. munkatársai a március 18-án 16-tól 18 óráig tartó online fogadóórán. A fogadóórára 20 perces egyéni idősávokat lehet foglalni, ahol az érdeklődök feltehetik kérdéseiket. A beszélgetéseken felvetődő gyakori kérdéseket és a rájuk adott válaszokat a VeszprémBalaton 2023 Zrt. a honlapján összegyűjtve teszi közzé. A részvétel regisztrációhoz kötött, a fogadóórához való csatlakozás részleteiről ezen a linken tájékozódhatnak.

A kiírt pályázatok ezen a linken érhetők el.


[fbcomments]