Közérzet · 2019.04.11.

EGYÜTT KÖNNYEBB – Szavazzon a MOL-kutakon a sérült emberekért!

Sikerrel szerepelt a Zonta Club Veszprém a MOL Helyi Érték Program 2018 elnevezésű kezdeményezés első fordulójában. Az Együtt könnyebb! címen benyújtott pályázatuk a fogyatékkal élők elfogadását, társadalmi integrációjuk segítését célozza. A mi szavazatainkon múlik, meg tudják-e valósítani elképzelésüket.

A veszprémi Zonta Club a pályázati támogatás elnyerése esetén – nyugdíjasokkal, diákokkal és a közeli könyvtárral együttműködve – ZONTA Kert néven szeretne egy akadálymentes közösségi teret kialakítani a Cifra Pagony játszótér szomszédságában, amely alkalmas lenne a hátrányos helyzetű, fogyatékkal élő emberekkel közös programok szervezésére. Pályázatukban sérült gyermekeknek is élményt adó bel- és kültéri foglalkozások, kézműves, irodalmi és zenés összejövetelek, valamint az érintett szülők számára ismeretterjesztő előadások szerepelnek.


Veszprémben a MOL Almádi úti és Budapest úti kútjain találhatók meg a pályázat szórólapjai, erről kell letépni a ZONTA Club nevére kiállított kupont és A te szavazatod is számít! Helyi Érték Program feliratú gyűjtőládába bedobni legkésőbb április 22-éig. A szavazás nincs vásárláshoz kötve.


[fbcomments]