Közérzet · 2022.09.10.

ÉDES VESZPRÉM – Hétfőn kezdődik a sütivásár

Felállították a faházakat, a berendezés is elkészült. Szeptember 12-én, hétfőn délután egy órakor a Kossuth utcai posta előtt lesz a Veszprém Városi Hátrányos Helyzetű Fiatalok Egyesülete Édes Veszprém elnevezésű süteményvásárának megnyitója.

Az Édes Veszprém jótékonysági süteményvásár megnyitóját követően a szervezők egész délután zenés műsorral várják az adományozókat. A posta előtti téren fellépnek a Veszprémi Petőfi Színház művészei, Viszt Tünde, Módri Györgyi, Keresztes Gábor és Bíber Ramón. A látogatók a Táncsics Mihály Technikum tanulóinak és tanárainak kreatív műhelyébe is bepillanthatnak. Négy óra után lufihajtogató szórakoztatja az arra járókat.

Az Édes Veszprém süteményvásáron veszprémi művészek, vállalkozók, a Veszprém Városi Hátrányos Helyzetű Fiatalok Egyesületének tagjai és önkéntesek kínálják a süteményeket két héten keresztül, hétköznapokon 13 és 18, szombatonként 8 és 12 óra között. A süteményvásárral egy időben az egyesület adományokat is gyűjt a helyszínen: használt, de jó állapotban lévő ruhákat, játékokat, számítástechnikai eszközöket.


A vásár teljes bevételét és az adományokat a Veszprémben és a város környékén élő, hátrányos helyzetű gyerekek és fiatalok támogatására fordítják.

A vezető fotó egy korábbi süteményvásáron készült


1 Response

  1. 2022.09.12.

    […] az időjárás is “támogatja” majd az Édes Veszprém süteményvásárt, hogy a veszprémiek minél nagyobb számba ellátogathassanak az egyesület Kossuth utcai […]

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

[fbcomments]