Közérzet · 2023.09.12.

ÉDES VESZPRÉM – Adományért finomság

Hétfőtől, szeptember 11-étől két héten át minden délután kettőtől hatig, szombaton nyolc és 12 óra között várják a veszprémieket a Veszprém Városi Hátrányos Helyzetű Fiatalokért Egyesület tagjai, támogatói és önkéntesei az Édes Veszprém süteményvásárra a Kossuth utcai posta előtt.

Az Édes Veszprém ünnepélyes megnyitóján Molnár Roland, az egyesület elnöke elmondta, hogy az egyesület elnöksége a múlt héten 1,3 millió forint értékben ítélt meg támogatást több mint ötven hátrányos helyzetű általános és középiskolának. Ezt nem tehette volna meg, ha a VVHFE munkáját nem segítené rengeteg cég és magánszemély. Az egyesület elnöke minden támogatónak, segítőnek és a családjának is megköszönte a sok-sok adományt és munkát.

A megnyitót megtisztelte jelenlétével dr. Szilli-Bolla Zsuzsanna, a Veszprémi Járási Hivatal vezetője és Kovács Áron önkormányzati képviselő.

Az immát hatodik alkalommal megszervezett Édes Veszprém – ahogyan a szervezet minden nagyobb rendezvénye – az adománygyűjtést szolgálja. Aki szeretné magát vagy szeretteit meglepni egy-két finom süteménnyel, azt szeretettel várják a Kossuth utcai posta előtt felállított faházban. A süteményeknek csak ajánlott áruk van, azoknál többet is bedobhatnak az adományozók az adománydobozok valamelyikébe. Ez a nyitónapon többször is megtörtént.

A nyitónapon készült fotógaléria bármelyik képre kattintva kinyílik.

Fotók: a szerző


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

[fbcomments]