Életmód · 2016.03.03.

Dubap’p: Első divatbemutató

Az első divatbemutatójára készül Szabó Annamária, a lovasi Dubap’p varroda tulajdonosa. Március 5-én 17 órakor az alsóörsi művelődési házban (Endrődi u. 49.) rendezik meg a show-műsort country-, zumba- és salsatáncosokkal. A belépés ingyenes.

A Budapestről szülőfalujába, Lovasra visszaköltözött női szabót elsősorban a sportruháiért szeretik, azonban dolgozik minden más kategóriában is, beleértve az utcai viselettől a koktélruhán át a menyasszonyi ruháig. Kimondottan népszerűek például a zsinóros ruhái is. Szabó Annamária első divatbemutatóján mindennek a legjavát láthatja a közönség csinos modelleken. Annamária külön erre az alkalomra megvarrt 24 estélyi ruhát is. A sportruháit pedig jól ismerik a nők a mindennapi életből, a Balaton-partról és a fitneszszalonokból. Coco Chanellel együtt vallja: „A divat szórakoztató ötlet, amely azonnal elégeti önmagát. A stílus azonban akkor is megmarad, ha közben esetleg megújul.”


Szabó Annamária portálunknak elmondta, barátai, megrendelői biztatására és segítségével tartja meg élete első divatbemutatóját. Azért csak most az elsőt, mert mindig fontosabb volt számára a munka, a megbízás izgalma, mint a reprezentálás. De most ennek is eljött az ideje. Sportruháit saját márkanév alatt készíti:  Dubap’p. A név kifejezi a márka stabil jellemzőit, a játékosságot, lazaságot, ugyanakkor a kreatív mintakövetést.  Panni, ahogy ismerősei szólítják, viselhető ruhákat tervez, nem áldozza fel a látvány kedvéért  a  funkciót.

Kérdésünkre, miért éppen a sportruházat lett az ismertetőjegye, elmesélte, hogy a magyar divatcégnél, a Retro Jeansnél kezdte a munkát Budapesten, ott kapott rá a sportruhatervezésre. S hogyan talál rést ezen a nagy márkanevek által elárasztott piacon? Nagyon egyszerűen, a hazai árérzékeny piacon olcsóbban ad minőségit, testreszabott egyedit. A nem „szabványos” hölgyek különösen szeretik Panni ruháit, követik Budapestről, Veszprémből Lovasra is.


[fbcomments]