Sport · 2016.06.17.

Dragan Gajic: Helló, Veszprém!

„Helló, Veszprém! Olyan boldog, büszke és izgatott vagyok!” – ezekkel a szavakkal köszön be Veszprémbe Dragan Gajic jobbszélső, akivel őszre erősít a kézilabdaklub.

Veszprémbe szerződik a balkezes jobbszélső öt sikeres év után, amelyet a Montpellier-nél töltött Franciaországban. Július 21-én született 1984-ben Celjében a gólkirály, akinek karrierjét már legalább másfél évtizede követheti a veszprémi közönség, hiszen annak idején tinédzserként már a Húsvét-kupán felhívta magára a figyelmet szlovén színekben, amikor a Vetési gimnáziumban meg a Március 15. úti sportcsarnok pályáján vívtak nagy csatákat.


„Öt csodálatos év! Érzelmek, nagy mérkőzések, a Blue Fox-rajongók, új barátságok, de a nyolc megnyert MHB-cím után ideje búcsút inteni” – ezekkel a szavakkal búcsúzik francia klubjától, a Montpellier HB-től Dragan Gajic a Facebook-oldalán. „És hellooooo veszprémi kezilabdacsapat!!! Olyan boldog, büszke és izgatott vagyok, hogy a világ legjobb csapatában játszhatok! Alig várom az új kihívásokat és az előrelépést a karrieremben! Alig várom, hogy a Veszprém Arénában játszhassak, és hogy a világ egyik legjobb szurkolótáborával ünnepelhessek!!! Hajrá, Veszprém!” – ezzel a felkiáltással fejezi be legfrissebb Facebook-bejegyzését a gólkirály, aki többször nyert szlovén bajnokságot a Celje csapatával, a Montpellier-vel megnyerték a francia bajnokságot és többszörös szlovén válogatottként is fényesen bizonyított.

Veszprémben most a szintén zseniális másik szlovén játékossal, Marguccal meg az összes többi nagyszerű csapattárssal készülnek új küzdelmekre. Őszre újabb izgalmas szezon elé nézünk!


[fbcomments]