Közérzet · 2022.10.21.

Csolnoky Ferenc Kórház – Önöknek mi fáj?

Nem tudnak röntgenfelvételt készíteni a veszprémi Csolnoky Ferenc Kórház radiológiai osztályán. CT-t, MRI-t is csak nagy késlekedéssel. Féléves, egyéves időtávlatban adnak időpontot szakorvosi vizsgálatokra.

Nincs elég orvos a szülészet-nőgyógyászaton. Szakszemélyzet hiányában nem tudják megnyitni az elkészült pszichiátriai osztályt.

Ezek a hírek időről időre felbukkannak a közösségi médiában, elhangzanak magánbeszélgetésekben. Arra kérjük olvasóinkat, osszák meg velünk személyes tapasztalataikat, történeteiket, akár itt kommentben, akár az info@veszpremkukac.hu e-mail címen. Az önök segítségével szeretnénk felmérni a kórházi betegellátás kritikus pontjait, hogy a panaszokat összegezve konkrét és célzott kérdésekkel kereshessük meg a Csolnoky Ferenc Kórház vezetőjét. Anonimitásuk megőrzésére – ha ezt igénylik – ígéretet teszünk.


Egy tavaly júniusi írásunkban rövid áttekintést adtunk a magyar egészségügy mélyrepüléséről. A helyzet azóta tovább romlott. Országosan is, a megyében is, városunkban is. Az ágazat összeomlásának következményeit a Csolnoky Ferenc Kórház sem képes kivédeni, ez a jelek alapján elég valószínű. Ettől függetlenül a betegeknek joguk van tudni, hogy itt helyben miért nem kapják meg az elvárható szintű betegellátást.

Fotó: veszpremkukac.hu


2 hozzászólás

  1. Máhl Mihály szerint:

    Az érsebészetre nem lehet időpontot foglalni!!! Csak kritikus esetekbe működik !!!!

  2. Keringer Ferenc szerint:

    2022.08.30.-án kért MR vizsgálatra 2023.08.16.-ra 16 órára kaptam időpontot vagy egy hét után mehetek Szfvárra potom 42000 Ft-ért !!

[fbcomments]