Közérzet / Kultúra · 2016.03.21.

CIVIL KURÁZSI – Szívből-szerelemből!

No, hát összeültünk. Nem jött el mindenki, aki eleinte lelkesnek látszott, akadt, aki igazolt hiányzást jelentett, jöttek viszont mások, akikre nem számítottunk, így még nagyobb volt az öröm. A Várvölgy-Panoráma Sör- és Borház hangulatos belső termében pénteken este éppen egytucatnyian hoztuk meg a döntést: április végére el kell készülniük az első kirakatoknak!

Portálunk kezdeményezése sokak számára volt szimpatikus. Nevezetesen, hogy Veszprém belvárosának üres kirakataiba valamiféle életet varázsoljunk, olyan látnivalóval rendezzük be a sivár portálokat, amitől szebb és vidámabb lesz a város. Kértük az üzlettulajdonosokat, hogy legyenek ebben partnereink és vártuk az ötleteket a leendő kiállítóktól. Szerettük volna elnyerni az önkormányzat támogatását is, jól jött volna egy hozzáértő városmarketinges segítsége a szervezésben, de az írásos megkeresésünkre hetek óta nem érkezett válasz. 


Nem baj, a civil kurázsi nem halt még ki a veszprémiekből! Két üzlettulajdonos állt mellénk (eddig!), ez hat kirakatfelületet jelent. Mi már tudjuk, mi lesz ezekben a látnivaló, de egyelőre maradjon a mi titkunk. Nekiálltunk a megvalósításnak és hamarosan újra jelentkezünk!

 


[fbcomments]