Közérzet · 2019.09.14.

BUDAPEST SCHOOL – Tippek és trükkök gyakorló tanároknak

Módszertani tanácsok, megvalósítható projektek hét percben címmel a Budapest School szervezésében független szakmai estet tartanak tanároknak szeptember 25-én, szerdán 17-től 19 óráig az Incognito Caféban (Kossuth u. 5.).

Az esten négy, az oktatás különböző területein jártas tanár osztja meg tapasztalatait, élményeit, megoldásait egy hétperces, pörgős előadásban. Ha arra kíváncsi, hogy holnaptól mit és hogyan tud máshogy csinálni az osztályteremben, akkor ott a helye az előadáson!
Az este lehetőséget ad az érdeklődő tanároknak networkingre, szakmai tudáscserére, új inspirációk felfedezésére. Az előadók olyan tanárok és szakemberek lesznek, akik konkrét, gyakorlati tapasztalatokat, megoldásokat osztanak meg, amiket akár már másnap alkalmazni lehet az órákon.

Előadók és témák:
– Maráczi Kata (pedagógus): Autista kisgyermek a csoportban
– Papp Bori (a Budapest School tanára): STEM kísérletek
– Porteleki Sári (Budapest School tanár): Építsünk közösséget
–Tóthné Pálmai Zita (a KódMűhely Digitális Oktatási Központ vezetője): Tegyél te is a kalapba! (erősségeink alapján érdemes összedolgozni)
Ezen a linken olyan tanárok és szakemberek jelentkezését várják, akik szívesen előadnának a Budapest School szakmai estjein!
Az esemény ingyenes, de regisztrációhoz kötött a meetup.com oldalán
Az esemény Facebook-linkje itt elérhető.


 


[fbcomments]