Kultúra · 2017.04.24.

BEMUTATÓ – Könyv és lemez

Selector Emka DJ-ként első zenei albumát, Klausz Melinda közösségi média specialistaként hetedik könyvét mutatja be a szerző április 27-én, csütörtökön 17.30-kor a Szigonyban (a Petőfi Színház melletti udvarban, a Boulvard vagy Tranzit helyén).

Selector Emka kilenc éve zenél. A Petőfi Rádió 2012-es DJversenyén több mint 450 jelentkezőből a TOP10-ben végzett, 2015-ben a nemzetközi Miller Soundclash magyar döntőjében szintén a TOP10-ben végzett egyedüli hölgyként. Rendszeres fellépője a budapesti Mazel Tov és Orfeum helyszíneknek, idén az Operabál zenésze is volt. Első albuma, a Social Life tropical house stílusban jelent meg. Itt lehet belehallgatni.


Klausz Melinda könyve, a Megosztok, tehát vagyok – Szakértői kérdések és válaszok a közösségi médiáról az ember életszakaszain keresztül mutatja be az új technológia jelentette kihívásokat, betegségeket, problémákat és megoldási módszereket. Esettanulmányokon és tippeken keresztül visz végig az adatvédelemtől a közösségi média stressz-szindrómán, az internetes zaklatáson át a like-csalásokig és a generációk közötti különbségek bemutatásáig. A kötet segítségével választ kaphatunk arra is, hogy miért ragaszkodnak a mostani gyerekek és fiatalok a közösségimédia-felületekhez, és bizony nekik már a digitális hagyatékukról is rendelkezniük kell.

A könyv itt megrendelhető.


[fbcomments]