Életmód / Egyéb · 2022.09.19.

Az új konyhában élmény lesz a főzőcskézés

Melyik kisgyermek nem szeret sertepertélni a konyhában az anyukája körül? A gyerekek imádják utánozni a felnőtteket, nincs ez másként a konyhában sem. A kis konyha a mini szakácsok és séfek kedvence lesz, amiben kedvükre süthetnek, főzhetnek.

Nagyszerűen fejleszti a gyerkőcök kreativitását, finommotorikáját és képzelőerejüket, valamint szerepjátékra is ösztönzi őket.

Kötényt felkötni! Kezdődhet a főzés!

A Babaágynemű bolt webáruház játék konyhájában mindent megtalál a gyermek, amire csak szüksége lehet, hogy elkészítse a babáinak, plüssállatainak a kedvenc fogásait. Süthet tortát, muffint a sütőben, főzhet a tűzhelyen, a serpenyőben akár palacsintát is készíthet, és a mosogatóban elmosogathat a főzés után. A konyhai eszközök segítségével, minden kislány és kisfiú is mesterszakácsnak képzelheti magát.


A pasztellszínű, stabil fából készült játék konyha bababarát kivitelezésben készült, vízbázisú, méregmentes festékkel lett lefestve, így a legkisebbek is nyugodtan beállhatnak kis kuktának a nagyobb testvér mellé.

Stílusos, pasztellszínű fakonyha

A konyha felszereltségéhez tartozik egy serpenyő, egy lábas, egy fedő, három különböző fakanál akasztóval, 3 db tányér „Enjoy your meal” felirattal, egy só- és egy borsszóró. Mikró és csap is a konyha részét képezi. A konyhaszekrényben pedig a játék élelmiszereket lehet tárolni a tágas, nyitott polcokon. A sütő gombjai eltekerve kattogó hangot adnak ki. A konyha dizájnja a kicsik képzeletének vonzó és garantálja az önfeledt és szórakoztató játékot. 

A harmonikus pasztellszínben pompázó konyha a fa anyagának köszönhetően a természetesség erejét sugározza. FSC fából készült, ami azt jelenti, hogy a fa fenntartható erdőgazdálkodásból származik, a környezettudatosság jegyében. Halványzöld színének köszönhetően fiús és lányos szobába egyaránt illik, hiszen a főzés nincsen nemhez kötve. A konyhában való ténykedés egy klasszikus szerepjáték, mely pozitív hatással van az egészséges fejlődésre.

Imádni fogod a népszerű holland márkát!

Nemcsak a gyermekednek, hanem neked is tetszeni fognak a Little Dutch márka játékai, mert remekül mutatnak a gyerekszobában, de nem csak ott. Akár a nappaliba vagy a konyhába is kerülhet a kis játék konyha, oda, ahol a legtöbbet szeret lenni és játszani a gyermek. Praktikus, ha a konyha egyik sarkában kap helyet, hogy amíg készíted a finomságokat a családnak, addig a gyermeked is főzhet, és közben még szemmel is tarthatod. A gyönyörű, letisztult stílusú konyha, bárhol jól fog mutatni.

A konyha további Little Dutch konyhai felszereléssel kombinálható, mivel remekül mutatnak együtt az összeillő színek miatt. Hogy komplett legyen a konyha, kiegészítheted kenyérpirítóval, kávéfőzővel, mérleggel is.

A prémiumminőségű és harmonikus színű fajátékok generációkon átívelő tartozékai maradnak a gyerekszobának. Nemcsak gyermekeid, hanem az unokáid is örömüket lelhetik bennük.


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

[fbcomments]