Közérzet · 2016.10.06.

Agip helyett Mol – Egyes kedvezmények odavesznek

A Mol-csoport augusztusban megvásárolta az ENI Hungaria Zrt.-t, ezzel 173, Agip márkanév alatt üzemeltetett töltőállomás a Molhoz került, beleértve azt a kettőt is, amelyek Veszprémben működnek. Az átalakítás fokozatos, az Almádi úton és a Budapest úton levő kutak átalakítása nyitva tartás mellett zajlik.

Az átalakítások a Mol standardjaival összhangban történnek, bevezetik a Fresh Corner néven ismert szolgáltatást, ami azt jelenti, hogy kiskereskedelmi pontokká alakítják a kutakat, ahol az ügyfelek a tankolás mellett fogyaszthatnak és bevásárolhatnak is.


wp_20161003_19_00_40_pro

A Mol-csoport közleménye szerint az Agip Premio Club kártyán összegyűlt hűségpontok Mol Multipont kártyára történő átvezetését lehetővé teszik, ez elintézhető személyesen a töltőállomáson vagy online a cég honlapján. Viszont a különböző literenkénti forintkedvezményekre, üzem- és kenőanyagár-kedvezményre jogosító céges, illetve klubkártyákat (Napló hűségkártya, Agip-flotta kedvezménykártya, Forensis autóklub, Makasz, Honvéd szakszervezet, EDC logóval ellátott plasztikkártyák) a Mol nem fogadja el, így ezek a kedvezmények odavesznek.


[fbcomments]