Közérzet · 2020.12.22.

ADOMÁNYOZÁS – Laptopok boteves diákoknak

A budapesti SET GROUP Nyrt. képviselője a Veszprém Városi Hátrányos Helyzetű Fiatalok Egyesületének közvetítésével ma két laptopot adott át a Botev iskola diákjainak.

A SET GROUP Nyrt. a generációváltás problémájával küzdő cégek számára kínál megoldást. Az idei év sokaknak fizikailag és lelkileg is egyaránt megterhelő volt. A cég vezetése szerint ebben a rendkívüli évben különösen fontos, hogy nem megfeledkezzünk meg a gyermekekről, hisz ők a jövőnk zálogai


Szeretnénk megkönnyíteni két rászoruló család mindennapjait, és azért kértük az egyesület segítségét, mert Budapesten is elismert az egyesület tagjainak odaadó, alázatos és állhatatos munkája – mondta dr. Orbók Ádám, a SET GROUP Nyrt. üzletágfejlesztési igazgatója. – Calvin Coolidge, az Amerikai Egyesült Államok 30. elnöke azt mondta: „Nem időpont vagy időszak a karácsony, hanem lelkiállapot. Békességben, jóakaratúan és könyörületesen élni – ez a karácsony igazi szelleme.”

Dr. Orbók Ádám és Molnár Roland, a VVHHFE elnöke megbeszélték, hogy a cég és az egyesület nevében januárban együttműködési megállapodást írnak alá.

A Veszprém Városi Hátrányos Helyzetű Fiatalok Egyesülete folytatja a gyűjtést, amivel megkönnyítheti a fiatalok online oktatásba való bekapcsolódását: cégek és magánszemélyek ajánlhatnak fel használt, de jó állapotú laptopokat, számítógépeket, tableteket, amelyeket az egyesület juttat el a rászorulóknak. A felajánlásokat Molnár Roland elnök várja a következő telefonszámon: 20 240 8667.


[fbcomments]