Közérzet · 2021.09.10.

A VVHHFE a Veszprémben tanuló diákokat támogatja

Az Ipari Technikum könyvtártermében Molnár Roland, a Veszprém Városi Hátrányos Helyzetű Fiatalokért Egyesület (VVHHFE) elnöke 24 diáknak átadta az egyesület ajándékcsomagját.

– Több mint 80 cég és intézmény támogatta adománygyűjtő akciónak, amelynek köszönhetően most 24 hátrányos helyzetű diáknak tudunk iskolakezdő csomagot átadni itt, kilenc iskolába pedig eljuttatjuk a többieknek ezeket a csomagokat – mondta Molnár Roland.

Az elnök bejelentette, hogy szeptember 13-án, hétfőn délután kezdődik a VVHHFE Édes Veszprém elnevezésű süteményvására.

A két hétig tartó sütivásáron hétköznapokon kettőtől hatig, szombatonként kilenctől délig vásárolhatnak finomságokat azok, akik szeretnék támogatni az egyesületet. A sütivásár teljes bevételét az egyesület a hátrányos helyzetű általános és középiskolások megsegítésére fordítja.

– Minden olyan rászoruló fiatalt támogatunk, aki Veszprémben tanul – vette át a szót Gulkai László, az egyesület alelnöke. – Tárgyi, főleg informatikai eszközökkel, bútorokkal, étkezési utalvánnyal, menzabefizetéssel. Némely esetben csak közvetítünk: segítünk összehozni az adományozót az adományozottal. Kérjük Veszprém lakosságát, a cégeket, intézményeket, segítsenek nekünk az adománygyűjtésben! Az egyesület szlogenje: Jót tenni könnyű, ha sokan segítenek!

Irányi László, az Ipari Technikum igazgatója és Molnár Roland, az egyesület elnöke ezután aláírásukkal megerősítették a két szervezet között 13 éve fennálló megállapodást. Az Ipari Technikum diákjainak rövid műsora után az egyesület elnökségének tagjai átadták a diákoknak az egyesület támogatásait és ajándékcsomagjait.

Fotók: a szerző

Hozzászólások

A hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be először a facebook fiókjába egy másik böngészőlapon!