Közérzet · 2018.10.04.

A VESZPRÉMI SZÁL – Kilencvenmilliós beugró

A Fidelitasból indulva Mihalovics Péter volt már országgyűlési képviselő, önkormányzati képviselő, miniszteri biztos és kabinetfőnök, most pedig egy Budán exkluzív lakásokat építő ingatlanfejlesztő cég egyik tulajdonosa – derül ki a hvg.hu cikkéből.

A lap birtokába került szerződésben a fideszes politikus több mint 90 millió forintos beugró összeget villantott, miközben az utolsó vagyonnyilatkozata szerint még autóra sem telt neki, ráadásul több adóssága volt, mint megtakarítása. Mivel azóta is egyik közfunkcióból megy a másikba, adódik a kérdés: mégis miből finanszírozza a beruházást, amihez az értékes telket a XII. kerületi önkormányzattól vásárolták? Hiába kérdeztük, nem árulta el, de szerinte minden szabályosan zajlott.


A teljes cikk itt elolvasható.

Mihalovics Péterről, aki sok-sok funkciója mellett pár éve az Új Nemzedék program miniszteri biztosa volt, a Veszprém Kukac is írt 2016 márciusában. A cikk apropója az volt, hogy eláztak azok a dokumentumok, amelyeket az Új Nemzedék Központ Kft. számvevőszéki vizsgálatához kellettek volna.

 


[fbcomments]