Életmód / Egyéb · 2023.01.16.

A ruházat, amelyet Te is alakíthatsz!

A városi stílus a világ nagyvárosainak utcáin alakult ki, illetve alakul folyamatosan Neked és másoknak köszönhetően. Folyamatosan fejlődik, de vannak olyan elemei, amelyek javarészt állandóak maradnak. 

Biztosan felismered, ha látod, még ha nehéz is meghatározni, pontosan mit takar. A városi vagy utcai stílus általában a laza és a menő stílus keveréke, és az a legjobb benne, hogy mindig azt takarja, amit a világban éppen történik, éppen népszerű. 

Kevésbé épít a nagy trendekre, inkább a szubkultúrák inspirálják, a sporttal kapcsolatos és a zenei mozgalmakban gyökerezik, alapvető meghatározója a skateboarding és a hip-hop. Több nagy márka is az urban look-ból merít. 


Városi stílus fiataloknak

Ez a stílus gyakran inkább a fiatalabb generációk körében elterjedt, de mindig vannak kivételek, és a 40 év körüliek is épp olyan jól mutathatnak benne, mint a tinik. A Griff webshop Only darabjai népszerűek a fiatal lányok és nők körében, hiszen laza, mégis elegáns megjelenést kölcsönöznek a hétköznapokban, de akár egy-egy különlegesebb eseményen is.

Ha nonkonformista vagy, akkor valószínűleg a Te szekrényedben is megtalálható néhány városi stíluselem. Nőként valószínűleg nem csak egy stílushoz vonzódsz, hanem alkalomtól, hangulattól függően akár több stílusból is válogatsz, így válsz igazán egyedivé. 

Próbálgass, találd meg a stílusodat, szerezz be egy túlméretezett pólót, crop nadrágot, övtáskát és tornacipőt, kombináld a meglévő ruhatárad darabjaival. Bátran párosíts elsőre össze nem illő, furcsának tűnő ruhadarabokat, kiegészítőket, hiszen ez is a városi stílus egyik jellegzetessége. 

Only you

Szívesen hordasz összetéveszthetetlen fazonú, fiatalos, egyúttal jó minőségű cuccokat, és kedveled a laza, mégis elegáns megjelenést biztosító öltözékeket a mindennapjaidban éppúgy, mint alkalmi programjaidhoz? Akkor válassz a mindig megújulni kész Only kollekcióból a hozzád illő, egyedi darabok közül. 

A fellelhető ruhaelemek mindegyike nagyon jól kombinálható a márka méltán népszerű, egyedi farmerkínálatával is. Egyszerű, divatos megjelenés túlzások nélkül, de mégsem unalmasan: ez az Only.

Nem tudod, hogyan legyél egyedi, megismételhetetlen? Válassz a kínálatból akár csak egy-egy darabot, kombináld a meglévő ruháiddal, és magad is rájössz a megoldásra. Ha az is Te vagy, légy felforgató, ne akarj megfelelni a trendeknek! Csak érezd magad jól a ruháidban!

Merj önmagad lenni!

Az utcai stílus lényege, hogy Te alakíthatod, így vállald bátran magadat, a stílusodat, legyen a fellépésed magabiztos, akár a csajos formádat hozod, akár a lázadót. Még ha hivatalos eseményen veszel is részt, keverheted a formális öltözetet és az alkalmi ruhákat. 

Egy csinos kapucnis pulóvernek is lehet helye egy szövetkabáttal vagy akár tüllszoknyával, ha ügyesen kombinálod. A farmer központi ruhadarabja a városi stílusnak, így tarts belőle néhányat a szekrényedben. 

Nyugodtan kombinálhatod a színeket, anyagokat, stílusokat, akkor is, ha bulizni vagy shoppingolni mész vagy csak a hétköznapokban kapsz magadra valamilyen szettet.


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

[fbcomments]