Közérzet / Egyéb · 2017.11.10.

A MI BANKUNK – Pénzügyek és társadalmi felelősségvállalás

Jubileumi évet kezd jövőre a Kinizsi Bank Zrt., ennek nyitányaként is tekinthetünk a felújított dózsavárosi kirendeltség ünnepélyes átadására – mondta Lakatos Antal, a pénzintézet legmeghatározóbb tulajdonosa azon a rendezvényen, amelyen más meghívottak társaságában Porga Gyula polgármester és Kész Zoltán országgyűlési képviselő is részt vett.

A bank jogelődje 1958. július 6-án alakult Nagyvázsonyban, majd sorra nyitotta fiókjait a térségben. A megyeszékhelyen 1990-ben vetették meg a lábukat egy dózsavárosi családi házban. A bankszakma furcsállta, kicsit le is sajnálta akkor a helyválasztásukat, de az idő igazolta, hogy jó döntést hoztak. A városrészben ma is ők az egyetlen pénzügyi szolgáltató, kiterjedt, hűséges ügyfélkörrel, amelynek Lakatos Antal külön is köszönetet mondott.


A felújított kirendeltségben XXI. századi banktechnika áll rendelkezésre, de hívószámot sosem fogunk bevezetni, mert az ügyfeleinket a jövőben is a keresztnevükön szeretnénk szólítani – tette hozzá Lakatos Antal, utalva arra a családias hangulatú, bizalmi légkörre, ami a munkájukat jellemzi.

Porga Gyula a „mi bankunkat” szólította meg rövid köszöntőjében, azt a pénzintézetet, amelyik nem csak a menedzsmentjét és ügyfélkörének zömét tekintve veszprémi, de társadalmi felelősségvállalásában is az. Megköszönte azokat a – Kinizsi számára üzleti hasznot nem hozó – támogatásokat, amelyekkel a bank az oktatási, a kulturális és a szociális szférában nyújtott számos alkalommal kézzel fogható segítséget, illetve vállalt közösségerősítő szponzorációt. Végül a pénzintézet kollektívájának további szép sikereket kívánva Lakatos Antallal közösen adta át a kirendeltség kulcsát Horváth Beátának, a veszprémi hálózat igazgatójának.


[fbcomments]