Egyéb · 2022.04.14.

1%! – Otthont az Állatoknak Alapítvány

Felajánlani a személyi jövedelemadó egy százalékát valamely civil szervezet számára, tulajdonképpen nem egy bonyolult művelet. Az adózók fele mégsem rendelkezik róla, így milliárdok vesznek el, miközben a legtöbb civil szervezetnél minden forint számít. Szerkesztőségünket az Otthont az Állatoknak Alapítvány az alábbi levéllel kereste meg. Május 20. a határidő, aki teheti, kérjük, segítsen.

Alig öt hét maradt a személyi jövedelemadó bevallások véglegesítéséig ezért újból a személyi jövedelemadó egy százalékának felajánlására biztatjuk Önöket.

Örömmel adjuk hírül, hogy az Otthont az Állatoknak Alapítvány megkezdhette Állatotthonának építését, amelynek fedezetét döntően adományokból finanszírozzuk.


Elkészült a macskaházunk és állnak az elkülönítők építményei, ezeket részben a Miniszterelnökség és az Agrárminisztérium támogatásával (kb. 50-50 %) sikerült felépítenünk.

Április második felében kezdődhet a kiszolgáló épület építése, amelyet a gyors ütemben növekvő építőanyag árak miatt a tervezettnél szerényebb készültségi fokra tudunk eljuttatni.

Ebben a kiszolgáltatott helyzetben köszönettel veszünk minden támogatást, adományt, különösen az egy százalékok felajánlását. Kérjük, gondoljanak ránk adóbevallásuk véglegesítésekor!

Külön köszönjük, ha azzal is segítenek, hogy üzenetünket továbbítják ismerőseiknek, barátaiknak, levelezőpartnereiknek!

A szükséges adatok:

Otthont az Állatoknak Alapítvány, 8200 Veszprém, Ady Endre u. 9.

Adószám: 18913316 – 1 – 19, Számlaszám: 11748007 – 20088040

Segítségül itt találnak útmutatást arról, hogy milyen lehetőségek vannak az egy százalék felajánlására, itt pedig megtalálják a szükséges nyomtatványt is, ha külön, postai úton szeretnék a nyilatkozatukat eljuttatni az adóhatósághoz.

Fotó: Otthont az Állatoknak Alapítvány


[fbcomments]