A Via Margaritarum Zarándok Egyesület idén nyáron Esztergom–Veszprém, Veszprém–Celldömölk és Celldömölk–Mariazell között szervez zarándoklatot. Akiknek szüksége van a testi-lelki felfrissülésre, jelentkezzen bármelyikre!

Az öröm útja három zarándoklata:

1. Esztergom–Veszprém zarándoklat (9 nap gyaloglás, kb. 193 km): július 5., csütörtök este–július 14., szombat délután

2. Veszprém–Celldömölk zarándoklat (4,5 nap gyaloglás, kb. 96 km): július 25., szerda délután–július 29., vasárnap délután

3. Celldömölk–Mariazell zarándoklat (12 nap gyaloglás, kb. 277 km): augusztus 6., hétfő este–augusztus 19., vasárnap este

Mire hívunk? Zarándokútra

Olyan útra, melyen nem csupán az a célod, hogy A-ból B pontba érj, hanem belső utat is szeretnél járni, keresve életed értelmét és célját, őszintén szembenézve önmagaddal és társként tekintve a csoport minden tagjára.

Olyan útra, ahol kilépsz a komfortzónádból: teljes csomagodat a hátadon viszed, egyszerű szálláshelyeken alszol, megpróbálsz alkalmazkodni a csoport többi tagjához (kb. 5–30 fő), mert a csoport együtt halad.

Olyan útra, ahol megpróbálod félretenni elvárásaidat és nyitott szívvel fogadni, amit kapsz és ami történik veled.

Olyan útra, melyen kapsz fogódzókat ahhoz, hogy utad valóban benső úttá válhasson, ám szabadon eldöntheted, hogy élsz-e velük.

Olyan útra, mely túlmutat önmagadon. Zarándokzászlónk – melyre bárki tűzhet szalagot – és a nemzeti zászló emlékeztetnek bennünket arra, hogy másokat is hordozunk a szívünkben. (Istenért, hazáért, egymásért, önmagunkért vagyunk úton.)

Minden további információ itt található.

A jelentkezési űrlap innen letölthető.

Hozzászólások

hozzászólás