A Veszprém Városi Hátrányos Helyzetű Fiatalok Egyesülete jótékonysági süteményvásárt és adományakciót tart október három hétvégéjén a Kossuth utcában, a nagyposta előtt. Az akcióról Molnár Roland, az egyesület elnöke tájékoztatta ma a sajtó képviselőit.

A jótékonysági süteményvásáron, október három hétvégéjén (11–13., 18–20. és 25–27.) csütörtökönként és péntekenként 14 és 17 óra között, szombatonként 9 és 12 óra között önkormányzati képviselők, vállalkozók, intézményvezetők, egyetemi hallgatók, középiskolások és az egyesület tagjai várják az érdeklődőket. A sétálók találkozhatnak és beszélgethetnek többek között dr. Márfi Gyula érsekkel, Ovádi Péter országgyűlési képviselővel, Némedi Lajos alpolgármesterrel, Oberfrank Pállal, a Veszprémi Petőfi Színház és Vándorfi Lászlóval, a Pannon Várszínház igazgatójával, valamint a két színház színészeivel is.

A süteményvásáron a kínált finomságoknak csupán ajánlott áruk lesz, az adománygyűjtő dobozba mindenki a lehetőségeihez szabott összeget tehet be. Az egyesület a rendezvény teljes bevételét hátrányos helyzetű általános és középiskolás diákok megsegítésére fordítja – az egyesület idén már 1,4 millió forinttal támogatta az iskolák által ajánlott tanulókat.

Az egyesület szeretettel vár minden kedves érdeklődőt!

Hozzászólások

hozzászólás