Négy kategóriában Kövér Fanni, Poharánszki Anna, Máté Fanni Szabina és Gosztolai Mária kapott díjat a VEDAC a városi sportévnyitó ünnepségen.

Szerdán, az Agórában Veszprém legjobb sportolóit, edzőit, sportvezetőit díjazta a hagyományos városi sportévnyitó ünnepségen Veszprém Megyei Jogú Város Önkormányzata. Porga Gyula polgármester köszöntötte a megjelenteket, méltatta a sportegyesületek tevékenységét és a legeredményesebb sportolók teljesítményét.

IMG_9256_

A 2018-as év veszprémi sportpillanatai között felidézésre kerültek a legemlékezetesebb események, köztük az I. Veszprémi Súlylökő Párbaj is. Ezúttal a legjobb háromba nem került be a VEDAC, de igazán büszkék lehetünk az eseményre, hiszen hazánk egyetlen köztéri dobóversenyét rendeztük májusban, mely a városi közgyűlésen a hónap műtárgya is lett.

A szenior korú sportolók kategóriájában ítéltek elsőként díjat a VEDAC-nak. A három versenyszámban is világbajnoki címet szerzett Gosztolai Mária lett a szeniorok között díjazott.

IMG_7507

Az utánpótlás korú sportolók kategóriában Kövér Fanni, a VEDAC többszörös magyar bajnok, 2018 legeredményesebb serdülő atlétája, valamint Poharánszki Anna, a VEDAC többszörös magyar bajnok távolugrója vehetett át díjat.

IMG_7553

Polgármesteri különdíjban részesült Máté Fanni Szabina, magyar bajnok, junior világbajnoki résztvevő gerelyhajító, aki már a felnőttek között is negyedik helyet szerzett az országos bajnokságon.

A díjazott sportolók mellett elismerés illeti edzőiket: Páli Viktort, Máhl Krisztiánt, Kungl Józsefet és Török Krisztiánt is.

Hozzászólások

hozzászólás