A Veszprémi Turisztikai Nonprofit Kft. augusztus 6-án, vasárnap 10.30-tól az Auer Fesztiválhoz kapcsolódóan és augusztus 18-án, pénteken 20 órától garantált városnézéseket szervez helyi, profi idegenvezetők közreműködésével.

Az augusztus 6-ai garantált gyalogos városnézés keretében Ferenczik Brigitta idegenvezető segítségével az Óváros térrel és a Veszprémi Várral ismerkedhetnek meg az érdeklődők. Az augusztus 18-ai garantált gyalogos városnézés keretében Ferenczik Brigitta és Kilár Boróka idegenvezetők közreműködésével a résztvevők fáklyákkal vonulhatnak végig és ismerkedhetnek meg Veszprém óvárosi részével. Mindkét séta a Tourinform iroda elől indul.

A résztvevők a kitűzőjük felmutatásával a Tourinform alábbi partnereinél kaphatnak kedvezményt: Mackó Cukrászda (egy gombóc fagyi), Fricska Bisztró (10% kedvezmény a fogyasztásból), Laczkó Dezső Múzeum, Művészetek Háza kiállítóhelyei, Szaléziánum Érsekségi Turisztikai Központ (50% kedvezmény a belépőjegy árából). Az augusztus 18-ai sétára megváltott jegyekkel másnap, augusztus 19-én vehetik igénybe a kedvezményeket.

A vezetés díja felnőttek számára, diákok és nyugdíjasok számára 500 forint, a családi jegy 2200 forint. A jegyeket a Tourinform Veszprém irodájában lehet megvásárolni a vezetés napján 17.30-ig, vagy elővételben. A résztvevők a jeggyel együtt kitűzőt kapnak, mely jelzi az idegenvezető számára, hogy a vendég a csoport tagja. A jegy nem névre szól, átruházható.

A Bakony és Balaton kártyával érkezők számára a Veszprém Séta ingyenes. A szervezők a programváltoztatás jogát fenntartják. Érdeklődni a Tourinform Veszprém irodájában, a 88/404-548-as telefonszámon vagy az info@veszpreminfo.hu e-mail címen lehet.

Hozzászólások

hozzászólás