A Veszprémi Turisztikai Nonprofit Kft. a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara Veszprém Megyei Igazgatóságával és a Veszprémi Turisztikai Egyesülettel, valamint számos turisztikai attrakcióval és városi partnerrel együttműködve ötödik alkalommal szervezi meg ingyenes turisztikai szezonnyitó rendezvényét április 14-én, szombaton.

Az esemény az elmúlt évtől kibővült programkínálattal, helyi termelői vásárral várja az érdeklődőket Tavaszi tekergő néven. Célja a kulturális turizmus és Veszprém, mint turisztikai célpont népszerűsítése a turisták és a helyi lakosság körében.

A megnyitón (szombaton 10 órakor az Óváros téri színpadon) részt vesz Neubauer Sándorné Edit, a Veszprémi Turisztikai Egyesület elnöke, Bérczi Beáta, a Veszprémi Turisztikai Nonprofit Kft ügyvezetője és Sövényházi Balázs, a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara Veszprém megyei elnöke.

Az időjárás-előrejelzéseket és a VMETEO Egyesület tájékoztatását figyelembe véve a szervezők úgy döntöttek, hogy a Tavaszi tekergő elnevezésű turisztikai szezonnyitót és vásárt az eredeti helyszíneken rendezik meg.

A rendezvény mottója: Ezen a napon legyen turista a saját városában, turistaként érezze magát veszpréminek nálunk!

tavaszitekergo_programfuzet_vegso-p1

Hozzászólások

hozzászólás