Folytatjuk a városban induló nyári táborok bemutatását. Ezúttal az állatkertbe, Gombrich mester művészeti táborába és a Hock Nyelviskolába invitáljuk a gyerekeket.

Minden olyan 7–14 éves korú gyermeket szeretettel várnak a Zoo Táborba, aki szeretne egy izgalmas nyári hetet eltölteni a Veszprémi Állatkertben. A táborozók megismerkedhetnek az állatkert életével, az ott élő állatokkal, a természetvédelemmel. A tábor központja a Böbe Majom Tanodája Oktató- és Kiállítóház, amely minden szükséges eszközzel felszerelt, amire a szemléltető oktatáshoz szükség lehet, az oktatás élő szertára pedig maga az állatkert. A program sok játékkal, vetélkedővel egészül ki. Javasolt felszerelés: az időjárásnak megfelelő réteges öltözet, zárt cipő, esőkabát, hátizsák, kulacs. A turnusok ötnaposak (hétfőtől péntekig naponta 8-tól 16 óráig), kezdési időpontok: június 27., július 4., 11., 18. és 25., augusztus 1., 8. és 15. További információk és jelentkezés: info@veszpremzoo.hu, vagy a következő telefonszámok egyikén: 566 140 és 566 141. Egy turnus ára egy személyre 38 ezer forint.

Szereted a művészetet? Érdekel, hogyan lehet egy parkból műalkotást varázsolni? Hogyan lehet egy, nemcsak a fül, de a szem számára is szép hangszert készíteni? Szívesen látogatnál kalandok és izgalmak között a város kiállítóhelyeire? Ha igen, akkor téged is vár Gombrich mester művészeti tábora, hogy egy hét alatt közösen bebarangoljátok Veszprém városát! Tanodai foglalkozások és szabadtéri programok: művészettörténet, vizuális nevelés, alkotásmódszertan, különleges művészeti technikák kipróbálása, múzeum- és galérialátogatások, műterembejárás, veszprémi séták (Szaléziánum, Művészetek Háza, Böbe Majom Tanodája Oktató- és Kiállítóház, Tarczy István műterme), kreatívan fejlesztő és csapatépítő játékok, művészeti kiselőadások, versenyek, táborzáró csoportos kiállítás és megnyitóünnepség. A napközis tábor július 4-étől 8-áig, naponta 8-tól 16 óráig tart, és június 27-éig 614 éves gyermekek jelentkezését várja a szervező, Hajdu Franciska (+36 30 560 9605, franciska.hajdu@gmail.com, www.facebook.com/gombrichtanoda). A jelentkezéshez szükséges adatok: táborozó neve, életkora, érdeklődési körei, hobbija, allergiás-e, szülő neve, e-mail címe, telefonszáma. A tábor díja: 28 ezer forint, testvér- és tanodás kedvezményes ár 22 ezer forint, amely tartalmazza a tanodai foglalkozás alapanyagait, a kiállítóhelyekre szóló belépőjegyeket, a tárlatvezetések, foglalkozások díját, valamint az ebédet és a napközbeni frissítőket. Helyszín a Szilágyi keresztény iskola (Iskola utca 6.), étkezés a História Hangvilla Kávézó és Étteremben

A Hock Nyelviskola (Viola u. 23.) angol nyelvi táborokat hirdet 6–12 éves gyermekek részére. A várhatóan július 4-én és augusztus 22-én induló, ötnapos táborokban mindennap 8-tól délután 4-ig tartanak játékos, vidám, beszéltető, nyelvi magabiztosságot nyújtó foglalkozásokat angol nyelvi környezetben. Bővebb információ és jelentkezés a következő telefonszámon: +36 20 937 2986.

Hozzászólások

hozzászólás