A Hétpróba a bérletekért című kezdeményezést már jól ismerik a Veszprémi Petőfi Színház nézői. Most elindul egy másik sorozat is: a Petőfi Szalon, amelynek köszönhetően az érdeklődők betekinthetnek a háttérdolgozók munkájába.

Hagyományaihoz híven szeptember 14-én, szombaton a Veszprémi Petőfi Színház újra megrendezi a Hétpróba a bérletekért elnevezésű vetélkedőjét, melynek résztvevői a játék során betekintést nyerhetnek a háttérszakmákba, megismerhetik a színház kulisszatitkait.

A súgók láthatatlan világát ismerhetik meg a nézők a Petőfi Szalon első alkalmával szeptember 16-án, hétfőn 17 órakor. A Petőfi Szalon küldetése, hogy a színház számára nélkülözhetetlen és a nézők számára láthatatlan dolgozókat „elővarázsolja” a kulisszák mögül. Havonta egy alkalommal találkozhatnak olyan kollégákkal, akik nélkül nem működhetne egyetlen színház sem. Az első láthatatlan szakma a súgó. Szalonvendégek: Horváth Katalin, a Veszprémi Petőfi Színház Örökös tagja, a régi idők súgója és Klózer Kitti, a Veszprémi Petőfi Színház súgója.

Hozzászólások

hozzászólás