Elsősorban a családoknak, de persze minden egyes színházkedvelőnek is szól a Pannon Várszínház ünnepi ajánlata, amelyet a minapi sajtótájékoztatón ismertetett Vándorfi László igazgató-rendező és Molnárné Simon Anikó, a színház marketingosztályának vezetője.

A Pannon Várszínház bérleten kívüli téli ünnepi estékre invitálja a nézőket december végén és január elején.

A hatalmas sikerű A Pál utcai fúkat kétszer is műsorra tűzik: december 27-én 17 órakor a Hangvillában, december 29-én, szintén 17 órakor pedig az inotai Retro Színházban. A padlás századik előadása december 30-án lesz. A tíz éve futó darab lényegében változatlan szereposztással megy a kezdetektől.

December 1-jén a Páger-bérlettel, december 2-án a Premier-bérlettel rendelkezők láthatják először a Janika című vígjátékot, Békeffi István és Stella Adorján örökzöldjét, amely Pap Líviának ad lehetőséget arra, hogy kettős feladatot vállaljon, a népszerű színésznő és annak nem létező fiának szerepében brillírozzon.

Aki december 31-én a Pannon Várszínházat választja, két lehetőség közül választhat: beül a 18 órakor kezdődő Mágnás Miska című operettre, utána pedig valahol máshol köszönti az újévet, vagy az előadás után a Hangvillában folytatja a mulatozást, a szilveszteri karneválon.

Januárban ismét egy olyan sikerdarabra várják a közönséget, amely túl van a hatvanadik előadáson: 13-án bérletszünetben az Egy darabot a szívemből című összeállítás lesz műsoron, amelyben Máté Péter legnépszerűbb slágerei hangzanak el.

Vándorfi László már most fölhívta a nézők figyelmét egy februári előadásra is: 3-án a három éve műsoron lévő Makrancos hölgyet láthatják a színházkedvelők.

Mesék a családnak

Folytatódik a Pannon Várszínház vasárnapi matinéja is. December 10-én 11 órakor Asztalos István és Rossa László zenés mesejátékát, a Fehérlófiát, a legősibb magyar népmesék egyikének feldolgozását láthatják kicsik és nagyok Vándorfi László rendezésében. A főbb szerepekben: Szelle Dávid, Kiss Dávid, Baranyi Emma, Molnár Ervin, Farkas-Csányi Attila, Lenchés Márton.

Hozzászólások

hozzászólás