A részletek pontosításával ismét közreadjuk a Veszprémi Nők Kerekasztala Egyesület Gizella-napi pályázati felhívását, amellyel az alkotó hölgyeket szeretnék megszólítani.

A Veszprémi Nők Kerekasztala Egyesület – a korábbi évekhez hasonlóan – ismét kéréssel fordul a veszprémi alkotó nőkhöz, hogy műveikkel járuljanak hozzá városunk legszebb kulturális ünnepségének sikeréhez.
Ebben az évben az egyesület azt a gazdag tájat szeretné kiállítása és irodalmi estje középpontjába állítani, ahol városunk ezer éve folyamatosan lélegzik és épül. A versek, rövid írások, a képpé formált érzések kapcsolódjanak Veszprémhez, a Bakonytól a Balatonig terjedő természeti szépségekhez, a táj történelmi múltjához és jelenéhez!

A Bakony alján, Balaton felett – a bennünket övező táj a női alkotások tükrében című képzőművészeti kiállítás megnyitója május 7-én, vasárnap lesz a Hangvillában. A Gyökereink és ágaink a Séd partján című irodalmi programnak május 9-én szintén a Hangvilla ad otthont.

Az egyesület az irodalmi alkotásokat március 31-éig, várja a 8200 Veszprém, Szigethy J. u. 42. postacímre, vagy e-mailben a venoke@chello.hu, illetve a venokepalyazat@gmail.com címre. A pályázatról a 411 976-os telefonszámon is adnak információt a program szervezői, Huszár Józsefné Júlia és Kanyár Erika.

A képzőművészeti alkotások fényképeinek és adatainak beküldésére április 10-éig van lehetőség. A kiállítás szervezője: Somodari Zsuzsa, az ő telefonszáma a következő: 20 345 6286. A pályázókat arra kérik, hogy a következő e-mail címek valamelyikére: info@nobutries.eu, illetve venokepalyazat@gmail.com küldjék el a mű fényképét, a kép címét, méreteit, azt, hogy milyen anyagból készült, az alkotó A4 formátumú, lehetőleg fényképes, egyoldalas bemutatkozását!

Hozzászólások

hozzászólás