Hiába próbál szokása szerint hazudozni a Fidesz, egy friss közvélemény-kutatásból egyértelműen kiderül, hogy a lakosság többsége tudja: nem a magyar népet, hanem az Orbán-kormányt ítélték el, amikor az Európai Unió parlamentje kétharmados többséggel szavazott a Sargentini-jelentésről – olvasható a Nyomtass te is! legfrissebb, 61. lapszámában.

A mindössze egy A/4-es lap két oldalára szerkesztett újságot bárki kinyomtathatja, és továbbadhatja a környezetében, ha szeretné, hogy mások is értesüljenek a valódi hírekről.

A Sargentini-jelentés elfogadását követően megjelent 61. szám legfontosabb anyaga a jelentéssel és annak utóhatásaival foglalkozik. A Népszava cikkét idéző írásból kiderül: Magyarországon egy friss felmérés szerint többségben vannak azok, akik szerint az Európai Parlament (EP) jogos és helyes döntést hozott a Sargentini-jelentés elfogadásával.

képNY61

A lapban szó esik emellett arról is, hogy óriási kilakoltatási dömping zajlik az országban, naponta 8 családot tesznek utcára. 2013 eleje óta 5857 lakóingatlant „kényszerértékesítettek” a pénzügyi intézmények, ebből 1415-öt az idei első félévben. Ez egy év alatt 33 százalékos növekedést jelent.

Az újság beszámol a Hadházy Ákos, korábban LMP-s, jelenleg független országgyűlési képviselő által kezdeményezett aláírásgyűjtésről, amelynek célja, hogy Magyarország is csatlakozzon az Európai Ügyészséghez. A képviselő egymillió aláírás összegyűjtését kívánja elérni. A kampányhoz weboldal is készült , ahol szervezők és aláírásgyűjtők jelentkezését is várják.

A Nyomtass te is! pártoktól független, célja a valódi információk eljuttatása olyan kistelepülésekre, ahol csak a kormány üzeneteivel találkozhatnak az emberek.

A lap legfrissebb száma innen letölthető.

nyomtassteis-61szam-p1

nyomtassteis-61szam-p2

 

Hozzászólások

hozzászólás