Debrecenben helypénz fizetésére kötelezik azokat, akik ételt osztanak a rászorulóknak – erről is olvashat a Nyomtassteis 19. számában. És arról, mi a véleménye Alföldi Róbertnek a szegénységről. Csatlakozzon hozzánk lehetőségei, ereje szerint! Akkor is sokat tett, ha csak egy-két példányt nyomtat ki és juttat el ismerősökhöz vagy ismeretlenekhez.

A kezdeményezés csak egyetlen esetben működik: ha elegen leszünk olyanok, akik tényleg nyomtatnak és terjesztik is ezt az újságot. Nagyon sokan az országban csak a tévészolgáltatók alapcsomagjaira tudnak előfizetni, csak a kormány által birtokolt vagy elfoglalt csatornákat láthatják. Van még néhány független újság és hírportál, amelyek tisztességesen elvégzik a munkájukat, csakhogy ezeket nem olvassák elegen. A Nyomtassteis kezdeményezés segítségével sokakhoz eljuttathatjuk az általuk előállított értékes tartalmakat. Ideje tennünk valamit! Az aktuális lapszámok internetes oldalunkról tölthetőek le.

Ha mozgósítja a barátait, hálózatot épít olyanokból, akik rendszeresen szállítanák ki a lapot egy-egy adott körzetbe, akkor jelentősen hozzájárul ahhoz, hogy minél több emberhez jusson el másféle információ, mint amit a kormányzati hírforrásokból kap.

Ha valaki otthon szeretné nyomtatni, akkor a www.nyomtassteis.hu, vagy a nyomtassteis Facebook-oldalról letöltheti az aktuális lapszámot. Azt egy A/4-es oldal két oldalára nyomtassa ki. Ha a papírt félbehajtja, akkor már kezében is van a kis újság, amelyet maga is terjeszthet. Ha ön is csatlakozni szeretne a csapathoz Veszprém megyében, jelentkezzen a veszprem.nyomtassteis@gmail.com e-mail címen. A megyei lapszámok innen, a veszprémi mutáció innen tölthetők le.

Hozzászólások

hozzászólás