A migráció megfékezése, a magyar fiatalok tömeges elvándorlásának megállítása, valamint az országot tönkretevő korrupció felszámolása jelenti ma Magyarország három legfontosabb európai szintű sorskérdését – mondta veszprémi utcafórumán dr. Brenner Koloman, a Jobbik EP Képviselőjelöltje.

A képviselőjelölt kiemelte: a migráció kérdése nem álprobléma, azonban a Fidesszel ellentétben a Jobbik nem csak a propaganda szintjén, hanem magas szakmai színvonal mellett önálló szervként tevékenykedő határőrség visszaállításával garantálná az ország védelmét. Mellette európai szintű megoldásokat kell találni arra nézve: miként lehet segíteni a politikai krízisek és klímaváltozás sújtotta térségeket abban, hogy polgáraik az Európát célzó migráció helyett inkább saját országaik újraépítésében gondolkozzanak. A Jobbik jelszava, hogy mindenki a saját szülőföldjén boldogulhasson. E célkitűzés a migráció elutasítása mellett a magyar kivándorlás megfékezésére is vonatkozik.

Tragédia, hogy az elmúlt nyolc évben szinte világháborús veszteséggel felérő, mintegy 600 ezer magyar hagyta el az országot a versenyképtelen magyar bérek és a fojtogató politikai légkör miatt – mondta.

Dr. Brenner Koloman hangsúlyozta: a Jobbik továbbra is dolgozik béruniós kezdeményezése megvalósulásáért, mely egy komplex gazdaságpolitikai paradigmaváltás útján már középtávon a magyar bérek érezhető felzárkózását eredményezi. Ehhez elengedhetetlenül fontos Magyarország csatlakozása az Európai Ügyészséghez, hiszen véget kell vetni annak, hogy az ország felzárkóztatására szánt hatalmas uniós támogatásokat a kormány oktatás, egészségügy és béremelés helyett Mészáros Lőrinc betonjába önti.

Biztonságos Európát, szabad Magyarországot!- zárta mondandóját dr. Brenner Koloman.

Hozzászólások

hozzászólás