A napokban jelent meg a Hollywoodoo zenekar végre című albuma. Lemezbemutató koncert Budapesten és Veszprémben is lesz, a zenekar pedig jótékonysági célra ajánlotta fel a lemezborítóból készült molinót.

A tizenegy vadonatúj felvételt tartalmazó lemez a zenekar szerint az együttes pályafutásánakk legszínesebb anyaga lett, hiszen a hosszú ideig tartó, látszólag passzív időszak alatt a tagoknak volt idejük a menet közben született sok-sok ötletből kiválasztani az új lemezre rögzíteni kívánt dalokat. A borító egy szívmonitoron megjelenő életjelet ábrázol, ami egyben a új lemez „megszületését” is szimbolizálja.

A CD-re felkerült az a Csillagos című szerzemény is, amit korábban sokszor játszottak a rádiók.

Az új album Szerencse című dalának felhasználásával Pálfi György filmrendező dokumentumfilmet forgat a zenekarról, amit hamarosan láthatunk majd a világhálón.

HW SAJTÓFOTÓ

A lemez beszerezhető fizikai formában a lemezboltokban, a kiadó Grundrecords oldalán és online is. Pontos információkat a Hollywoodoo Facebook-oldalán találhatunk.

Az első lemezbemutató koncert november 24-én Budapesten, a Kassa hajón lesz. A veszprémi közönség december 29-én az Expresszó Klubban hallgathatja meg élőben a veszprémi együttes új anyagát.

 


Hozzászólások

hozzászólás