Hetedik alkalommal hirdeti meg abroncsadományozási programját a Hankook Tire Magyarország Kft. A ma már az ország legnagyobb ilyen jellegű kezdeményezésének számító programjában a vállalat több mint 13 ezer abronccsal, 273 millió forint értékben támogatta a fontos társadalmi célokat felkaroló civil szervezeteket.

A program keretében a vállalat olyan alapítványoknak, kisebb egyesületeknek és nonprofit szervezeteknek kíván segítséget nyújtani, amelyek egyébként ritkán és csak nagy erőfeszítések árán jutnak támogatáshoz.

Örülünk, hogy évről-évre támogathatjuk azokat szervezeteket, amelyek munkájukkal rengeteget tesznek a helyi közösségek életéért, a környezetért vagy a beteg gyerekekért. Feladatunknak érezzük, hogy segítsük tevékenységüket, termékeinkkel szó szerint gördülékenyebbé, gyorsabbá, biztonságosabbá tegyük a napi munkájukat – mondta Roy Katalin, a Hankook Tire Magyarország Kft. kommunikációs vezetője.

Az elmúlt évben támogatásban részesült a Veszprém Megyei Polgárőr Szövetség is.

Szervezetünk tagjaival önkéntes bűnmegelőzési járőrszolgálatot látunk el a megyei települések kül- és belterületén. Az abroncsadománynak köszönhetően több járművünket is korszerűsítettük, így lehetőségünk nyílt további, a lakosság és az üdülők nyugalmát egyaránt szolgáló program megvalósítására is – nyilatkozta Dézsi János, a szövetség elnöke.

A pályázó szervezetek ezúttal is egyenként 12 darab, azaz 3 garnitúra Hankook abroncsra adhatják be igényüket július 20-áig a www.hankookadomany.hu weboldalon. A támogatásra azok a legalább 5 éve működő alapítványok, közalapítványok, illetve egyesületek pályázhatnak, amelyeknek környezet-, táj- vagy természetvédelem, fenntartható fejlődés, beteg gyermekek, koraszülöttek szállítása, vagy rend- és katasztrófavédelem a fő tevékenységi köre.

Hozzászólások

hozzászólás