Nehéz döntés előtt állnak a végzős diákok, február 15-éig nyújthatják be ugyanis jelentkezésüket az egyetemekre, főiskolákra. Éppen ezért országjáró túrára indult a továbbtanuló diákokat segítő alternatív felvételi tájékoztató, a #felvételi 2017 – felsőoktatásról mindenkinek című kiadvány.

A rendezvénysorozat következő állomása január 11-én 15 órakor Veszprémben, a Lovassy László Gimnáziumban lesz.

A Libri Kiadó gondozásában megjelent hiánypótló könyv lépésről lépésre kíséri a jelentkezőket a sikeres felvételi vizsgáig, amelynek során megannyi kérdést kell megválaszolni: felsőoktatás vagy munka, önismeret, pályaválasztás, továbbtanulás külföldön vagy Magyarországon, milyen szakot, melyik intézményt válasszam, mi várható a diplomaszerzés után, hogyan készüljek fel a felvételire, és mihez kezdjek, ha mégsem sikerül?

felveteli

A hiánypótló könyv a rendezvényen megvásárolható, és már kapható a könyvesboltokban is

A kiadványt készítő Eruditio Oktatási Szolgáltató Zrt. munkatársai országjáró rendezvénysorozattal segítik a végzősöket, amelynek keretében felsőoktatási szakértők mutatják be a magyarországi felvételi eljárást, valamint szakértő pszichológus a sikeres pályaválasztáshoz elengedhetetlen tanácsokkal látja el az érdeklődőket.

A rendezvénysorozat január 9-én indult Pécsett, veszprémi állomása után pedig Győr és Miskolc érintésével Budapesten folytatódik. Itt az Educatio nemzetközi oktatási szakkiállításon, január 19-e és 21-e között számos meglepetésprogrammal várják a továbbtanulni vágyókat, és lehetőség lesz egyéni pályaválasztási tanácsadásra is.

A kiadvány kedvezményes áron megvásárolható rendezvényeken, de kapható már országszerte a könyvesboltokban is.

További információk a www.felveteli2017.hu oldalon.


Veszprém az Instagramon

Hozzászólások

hozzászólás