A veszprémi energianapok témája az energiatakarékos építkezés módjai, anyagai, lehetőségei, mintái. A rendezvényre a Pannon Egyetem (Egyetem u. 10.) aulájába várják az érdeklődőket november 25-én, hétfőn 17 órára.

17 órakor az Energiatakarékos építkezés módja, lehetőségei címmel Kazinczy Gyöngyvér, a Környezet- és Energiatudatos Építészeti Stúdió képviselője, 17.40-kor A szalmabála, mint építő- és szigetelőanyag címmel Zalatnay László, az Energia és Környezet Alapítvány képviselője tart előadást, 18.20-kor pedig következnek a kérdések, energetikai témájú beszélgetés, szakmai tanácsadás

A Csalán Környezet- és Természetvédő Egyesület által szervezett Veszprémi Energianapok három alkalomból álló programsorozatának első alkalmával az energiatudatos építkezés lehetőségeit járják körbe szakértők segítségével. A megfelelő energiatakarékossági lépések időbeni megtételével meglehetősen alacsony mértékűre tudjuk csökkenteni épületeinek hőveszteségét, mely legkönnyebben és leghatékonyabban az épületek tervezésekor valósítható meg, de a már kész házak energetikája is jelentősen csökkenthető szakszerű lépések megtételével. Szakmai kérdések feltételére már a jelentkezési űrlapon is nyílik lehetőség.

A részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött. Jelentkezési határidő november 22. Bővebb információ: Szalay Tímea (tel.: 30 946 0658).

 

Hozzászólások

hozzászólás