A Cell-Cup Nemzetközi Kézilabda Fesztivált augusztus 12-e és 18-a között 22. alkalommal rendezik meg.

A torna Veszprém város kiemelt rendezvénye dr. Simicskó István országgyűlési képviselő és dr. Szabó Tünde, sportért és ifjúságért felelős államtitkár fővédnökségével, valamint Ovádi Péter országgyűlési képviselő, Porga Gyula polgármester, Némedi Lajos alpolgármester védnökségével, a veszprémi és az érintett települések önkormányzatainak támogatásával.

Közép-Európa legnagyobb nemzetközi kézilabda-fesztiváljára 15 ország több mint 103 csapata jelentkezett, amelyek között nagy múltú, ismert klubok utánpótlás-együttesei is vannak összesen 4 korosztályban, férfi/fiú és női/lány kategóriában.

A Cell-Cup mérkőzései több helyszínen, 10 sportcsarnokban zajlanak. Veszprém mellett Alsóörs, Balatonfüred, Várpalota is helyet ad a látványos küzdelmeknek. A legjobbak a 6000 fő befogadására alkalmas Veszprém Arénában mérkőznek meg egymással olyan nagyszerű hangulatban és környezetben, amely a Bajnokok Ligája legizgalmasabb összecsapásait idézi.

A helyezett csapatok érmet, oklevelet, az elsők pedig egyedi koronát és értékes sportfelszerelést kapnak. Kategóriánként a legjobb játékos különdíjat vehet át. Díjazzák a legszebb népviseletben megjelenő, a nyitógálán a legjobb hangulatot teremtő és a legsportszerűbb csapatot is.

A sport mellett számos szabadidős program közül is választhatnak a résztvevők. A mérkőzésekre, az impozáns nyitó és záró gálára várják a nagyközönséget is, hiszen garantált a jókedv és színvonalas szórakozás mindenki számára. A rendezvény részletes programja itt megtekinthető.

Hozzászólások

hozzászólás