FRISS! A rendőrök az autóbusz-pályaudvaron elfogták a közveszéllyel fenyegető férfit. A férfi 15 óra 17 perckor egy nyilvános telefonfülkéből jelentette be a rendőrségnek, hogy fel fog robbanni a gyorsétterem.

Csütörtökön délután háromnegyed négy körül ugrottam be a veszprémi kórház patikájába. A szemem sarkából láttam egy rendőrautó lámpáit villogni a körforgalomnál, gondoltam, biztos baleset történt. Tíz perc múlva már nem engedtek ki a főbejáraton. Bombariadó van a McDonald’sban – ezt beszélték az előcsarnokban rekedt emberek.

Az alagsoron és a kórház belső parkolóján át jutottam ki a Kórház utcában hagyott autómhoz, addigra már mindenhol sok volt a rendőrkocsi és a rendőr.

Az utca felső vége le van zárva – mondta egyikük, forduljak meg, lefelé kijutok.

Ott is rendőrautó állt, egyenruhások irányították és terelték a forgalmat. Az utcába már nem engedtek be senkit.

Egy olvasónkról kapott fotón annyi látszik, hogy a McDonald’s parkolóját gyakorlatilag kiürítették, több rendőrkocsi is áll a környéken. Igyekszünk utánajárni a történteknek.

FRISS! A rendőrök az autóbusz-pályaudvaron elfogták a közveszéllyel fenyegető férfit. A férfi 15 óra 17 perckor egy nyilvános telefonfülkéből jelentette be a rendőrségnek, hogy fel fog robbanni a gyorsétterem. Három órával később kattant rajta a bilincs. Erről a police.hu-n olvashatnak bővebben,

Hozzászólások

hozzászólás