Remekül helytálltak a sportággal ismerkedő kezdő birkózópalánták számára kiírt, az ösküi Tasner Antal Általános Iskolában megrendezett versenyen a Centrum SE sportolói.

A megmérettetésre a székesfehérvári Honvéd Szondi, a dunaújvárosi Dunaferr SE, az Enyingi BSE, a Tököli BSE, a Dunaharaszti MTK, a budapesti Kertvárosi SE és a házigazda Centrum SE veszprémi és ösküi csapatai közel nyolcvan fővel neveztek.

A verseny elsődleges célja a birkózósportot nemrég kezdett sportolók fizikai és technikai felmérése volt. A házigazdák nagy kihívás előtt álltak, hiszen a csapattagok 98 százalékának ez volt az első versenye, mindez azonban az eredményeket cseppet sem befolyásolta.

Parázs hangulatú mérkőzéseket vívtak a fiatalok, ahol öt arany-, nyolc ezüst- és nyolc bronzérem került a Centrum SE versenyzőinek nyakába, az alábbiak szerint:

I. helyen végzett Ihász Bence, Hurda Felícia, Simon Domokos, Gáspár Bence és Csendes Bálint,

II. helyen zárta a versenyt Lukács Lorina, Jancsek Zétény, Pálinkás Gábor, Katona Martin, Ormos-Székely Benett, Kórusz Róbert, Márkus Roland és Elek Márk,

III. helyezett lett Bielik Ádám, Dallos Kornél, Troják Severin, Takó Levente, Tóth Krisztián, Nagy Dominik, Tulok-Holecz Benedek és Tóth Konrád.

Az egyéni eredmények mellett kiváló végeredmény született csapatszinten is:
I. helyezett: Centrum SE (104 pont)
II. helyezett: Honvéd Szondi SE (74 pont)
III. helyezett: Dunaharaszti MTK (42 pont)

Gáspár Bence tussolja ellenfelét

Gáspár Bence tussolja ellenfelét

Márkus Roland akcióban

Márkus Roland akcióban

Hozzászólások

hozzászólás