Február elsején bankszüneti napot tart a Kinizsi Bank, ezt követően pedig már ne keressék az ügyfelek jól megszokott bankjukat, mert az beolvad a B3 TAKARÉK Szövetkezetbe! Erről a Kinizsi Bank honlapján tájékozódhatnak, és pár hete levelet is kaptak a tennivalókról.

A honlapon arról is tájékozódhatnak az ügyfelek, hogy január 31-én 19 órától február 4-én 8 óráig bankkártyával történő vásárlásra és készpénzfelvételre legfeljebb a január 31-én 19 órakor rendelkezésre álló számlafedezet terhére van lehetőség, illetve arról, hogy január 31-én 14.30-tól február 4-én 8 óráig szünetel a netbank szolgáltatás. A bankszünnapokat követő első banküzemi munkanap február 4-e.

A Kinizsi Bank Zrt. a hitelintézetekről és a pénzügyi vállalkozásokról szóló 2013. évi CCXXXVII. törvény (Hpt.) 17. § és 17/A. § rendelkezései szerint a szentgáli B3 TAKARÉK Szövetkezetre ruházza át a teljes betétállományát és más visszafizetendő pénzeszköz, valamint pénzforgalmi szolgáltatási keretszerződés-állományát, továbbá valamennyi hitel és pénzkölcsön nyújtására irányuló szerződéses állományát és az azokhoz esetlegesen kapcsolódó egyéb számlákat (lekötött betétszámla, elkülönített számla) is.

A Kinizsi Bank, korábban Kinizsi Takarékszövetkezet tavaly novemberben lett hatvanéves. Az ünnepségről és az ügyfélállomány várható átruházásáról a B3 részére még akkor írt az index.hu.

A B3 elnökével, Vida Józseffel pedig a portfolio.hu készített interjút – igaz, az interjúban az elnök meg sem említi a Kinizsi Bankot.

Szerettünk volna interjúzni Lakatos Antallal, a Kinizsi Bank legmeghatározóbb tulajdonosával. Három hete megkerestük őt, de az átadás-átvétel miatt nem tudott időt szakítani ránk, ezért csak azt a tudósításunkat olvashatják, amelyet még 2017 novemberében készítettünk a bank dózsavárosi fiókjának felújítása alkalmából. Ebben Porga Gyula polgármester a „mi bankunknak” nevezte azt a pénzintézetet, amelyik nem csak a menedzsmentjét és ügyfélkörének zömét tekintve volt veszprémi, de társadalmi felelősségvállalásában is.

 

Hozzászólások

hozzászólás