Hírportálunkon ezentúl jó könyveket is ajánlunk majd olvasóink figyelmébe. Az első Mautner Zsófi Egy év a konyhámban című szakácskönyve.
Ahogy változnak az évszakok és velük együtt a rendelkezésre álló alapanyagok, úgy változik a kulináris hangulatunk és az is, hogy milyen ételeket kívánunk. Vannak azonban receptek, melyeket körforgásszerűen, évről évre, nagyjából ugyanabban az időszakban előveszünk a konyhában, a belőlük készített ételek pedig visszatérő kedvenceink az ebédlőasztalon.
Megannyi blogbejegyzés, újságcikk és szakácskönyv után Mautner Zsófi ezúttal az életre szóló, kedvenc házi receptjeit rendezte kötetbe. Sok száz étele közül ezek alapján főz a leggyakrabban magának, családjának és barátainak, mostantól pedig a könyv olvasói is megismerhetik ezeket a személyesen kipróbált és bevált recepteket.
Zsófi közel tizenöt éve foglalkozik hivatásszerűen gasztronómiával, de az a szívből jövő lelkesedés, amit egy jó recept kidolgozásánál és megosztásánál érez, a mai napig nem vesztett a csillogásából. Ezzel a könyvvel azokhoz szól, akik hozzá hasonlóan ezernyi örömöt és szépséget lelnek a főzésben, akiket boldoggá tesz, ha szeretteiket házi koszttal kényeztethetik és akik hisznek abban, hogy egy tányér szívvel-lélekkel elkészített étel gyakran többet ér, mint ezer szó.